Preusmeravanje saobraćaja na mostu Odžaci-Bački Gračac

Obaveštavaju se građani da je i dalje na snazi izmena režima saobraćaja na drumskom mostu preko kanala DTD na deonici Opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca.

Saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila i upotrebu semafora. Ograničenje brzine kretanja za vozila u zoni radova je 10km/h a opterećenje je 30 t.

Od ponedeljka, 10.07.2017. godine, planira se preusmeravanje odvijanja saobraćaja sa uzvodne na nizvodnu stranu mosta. Od tada će se primenjivati i dodatno ograničenje koje se odnosi na zabranu saobraćaja za vozila čija širina prelazi 2,4 m.

I danje se apeluje na građane da ne prelaze most bez preke potrebe zbog otežanih uslova kretanja, da most ne prelaze teretnim vozilima, a naročito sa priključnim mašinama.

Uzimajući u obzir položaj zone radova, konfiguraciju terena u zoni mosta, ograničen prostor za odvijanje saobraćaja i strukturu saobraćajnog toka, molimo sve učesnike da poštuju pravila saobraćaja u cilju bezbednog i nesmetanog odvijanja saobraćaja na mostu.

20170706 110409

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002