Podnet zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu PROJEKTA „Sušara, tampon ćelije, usipni koš, elevatorska jama, aspiraterska kuća“

Obaveštava se javnost da je podnet zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu PROJEKTA „Sušara, tampon ćelije, usipni koš, elevatorska jama, aspiraterska kuća“, čija realizacija se planira na katastarskoj parceli br. 3875 K.O. Bački Brestovac, na teritoriji opštine Odžaci, od strane nosioca projekta “GORAN-PROM” DOO, Bački Brestovac, Stanka Opsenice br. 7.

Saglasno članu 20. st. 1. i 2. Zakona o proceni uticaja, ovaj organ će obezbediti JAVNI UVID u predmetnu Studiju o proceni uticaja u prostorijama Opštinske Uprave Odžaci, u ulici Knez Mihajlova 24, u kancelariji br. 27, u periodu od 03.11.2017. do 23.11.2017. godine, u vremenu od 07 do 15 časova.

JAVNA PREZENTACIJA I JAVNA RASPRAVA o predmetnoj Studiji o proceni uticaja biće održana u prostorijama Opštinske Uprave Odžaci, u kancelariji broj 23, dana 24.11.2017. godine u vremenu od 11 časova.

U javnoj prezentaciji i javnoj raspravi o predmetnoj Studiji uticaja na životnu sredinu, saglasno članu 20. stav 4. Zakona o proceni uticaja učestvovaće nosilac projekta i obrađivač studije.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002