Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta na životnu sredinu

Обавештава се јавност да је носилац пројекта „ЛУЧАР“ ДОО Нови Сад, ул. Миленка Грчића бр. 8, поднеo захтев за одлучивање о потреби израде Студије о процени утицаја на животну средину ПРОЈЕКТА: „Рибњак са пратећом инфраструктуром“, чија се реализација планира на кат. парц. бр. 2544 К.о. Дероње, на територији општине Оџаци.

Увид у податке и документацију из захтева носиоца пројекта, може се извршити у трајању од десет дана од дана објављивања овог обавештења, у времену од 07,00 до 15,00 часова у просторијама Одељења за урбанизам, стамбено - комуналне, имовинско - правне послове и заштиту животне средине у Оџацима, ул. Кнез Михајлова бр. 24.

У року од 10 дана од дана објављивања овог обавештења, заинтересована јавност може овом органу, доставити мишљења о захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја предметног пројекта на животну средину.

Овај орган ће у року од 10 дана од дана истека рока из става 3. овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средину, о чему ће благовремено обавестити јавност.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002