DESETA ODŽAČKA FIJAKERIJADA

fijakerijada 1

U organizaciji konjičkog kluba „Ždralin“ iz Odžaka, održana je jubilarna deseta fijakerijada na kojoj su učestvovali takmičari iz gotovo cele Vojvodine. Ova veoma atraktivna manifestacija svake godine okuplja sve više publike iako vremenske prilike nisu išle na ruku organizatoru.Pomoć K.K. „Ždralin“ iz Odžaka u dobroj organizaciji pružila je opština Odžaci, Sprtski savez opštine Odžaci, Turistička organizacija opštine Odžaci, kao i nekoliko privrednika iz odžačke opštine.

 

Takmičenje je organizovano u nekoliko kategorija. U takmičenju za „Kup Odžaka“ u kome su se takmičili dvoprezi, učestvovalo je 17 takmičara, a najbolji je bio Igor Popov iz K.K. „Vranjevo“ Novi Bečej, drugo mesto je osvojio Dragan Madžarević iz istimenog kluba, a treći Ljubomir Trnjakov iz K.K. „Stapar“ iz Stapara.

U takmičenju za „Memorijal Jovana Đurana“, takođe su učestvovali dvoprezi i to prvih deset plasiranih na „Kupu Odžaka“.Prvo mesto je osvojio Ljubomir Trnjakov,drug mesto Milan Cucić K.K. „Begej“ Zrenjanin, a treće Nedeljko Srdić iz ergele „Karađorđevo“.

Veština upravljanja jednopregom okupila je 7 takmičara, prvo mesto je osvojio Dragan Trnjakov K.K. „Stapar“, drugo mesto Ljubomir Jocić iz K.K. „Vitez“ Temerin, a treće Novak Bubanj iz odžačkog K.K. „Ždralin“.

Najatraktivnije takmičenje je svakako četvoropreg za koji je bilo prijavljeno svega tri takmičara od kojih je jedan u toku takmičenja bio diskvalifikovan, tako da su prvo medsto podelili  Milan Gaković K.K. „Vezir“ iz Kucure i Milan Đurđević, član K.K. „Kanis“ iz Pećinaca.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002