DANI SRPSKOG MILETIĆA

U Srpskom Miletiću za vikend će biti održana prva manifestacija „Dani Srpskog Miletića“

Srpski Miletic foto

  U organizaciji Mesne zajednice i  udruženja građana iz Srpskog Miletića, kao i osnovne škole „Kosta Stamenković“, narednog vikenda će po prvi put biti održana manifestacija „Dani Srpskog Miletića“.

 

Manifestacija će biti na svečan način otvorena u petak 21. juna u sportskom centru, nastupom učenika osnovne škole „Kosta Stamenković“ i KUD „Đerdan“. Programom je predviđeno da se manifestacija nastavi u subotu kada će na kanalu DTD biti organizovano takmičenje ribolovaca, a na terenu udruženja lovaca će se održati atraktivno takmičenje u gađanju glinenih golubova. U subotu u 14 časova na prostoru pijace u Srpskom Miletiću, biće održano takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša , a stonoteniseri će organizovati turnir na kome će pored domaćina učestvovati ekipe iz Apatina, Odžaka i Bačkog Brestovca. Za večernje časove u sportskom centru će biti  održan  defile učesnika manifestacije i nastup KUD „Đerdan“ iz Srpskog Miletića i gostiju iz Beograda, Ratkova, Bogojeva, Karavukova i Bačkog Brestovca.  Učenici osnovne škole će organizovati maskenbal na kome će biti izvršen izbor najlepše maske.

U nedelju u ranim jutarnjim časovima, članovi udruženja golubara će održati svoje takmičenje, a u prepodnevnim časovima članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Srpskog Miletića i dobrovoljni vatrogasci iz ostalih mesta odžačke opštine, izvršiće smotru vatrogasne opreme i održati jednu pokaznu vežbu.

Fudbaleri domaćeg „Zadrugara“, odigraće u nedelju sa početkom u 17. Časova, prijateljsku fudbalsku utakmicu protiv člana Super Jelen lige Srbije, kulskim Hajdukom, a u predigri će nastupiti veterani „Zadrugara“ i odžačkog „Tekstilca“.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002