KUPALIŠTE PREPUNO, RESTORAN NE RADI

fotografija restorana na strandu

Kupalište „Štrand“ na jezeru u Bogojevu, dobilo je novi izgled. Najpopularnije kupalište u  odžačkoj opštini, uređeno je na zadovoljstvo svih koji ga sa zadovoljstvom posećuju. Blagovremeno je završen  novi pristupni put, auto kamp, uređena plaža na kupalištu i izgrađena zgrada za restoran. Na žalost ni sada u punom jeku sezone, novoizgrađeni  restoran još nije počeo sa radom.

 

Kupalište „Štrand“ je dodeljeno Sportsko poslovnom centru u Odžacima na upravljanje, a samu izgradnju je vodila Direkcija za izgradnju opštine Odžaci. Po Zakonu o javnim nabavkama, za završetak restorana i njegovo uređenje, bilo je potrebno raspisati  tender na kome je bilo potrebno izabrati izvođača radova. Međutim tender nije na vreme raspisan i ovaj veoma lep objekat još uvek nije dobio svoj finalni izgled i ne može u svoje prostorije primiti veliki broj kupača koji u ovom periodu visokih temperatura traže osveženje na novo uređenom kupalištu.Razlozi za ovo kašnjenje nisu poznati, ali poznat je negativni efekat nečinjenja, pošto su kupači na jezeru „Štrand“ uskraćeni za usluge i osveženje na kupalištu, a Sportsko poslovni centar za prihod koji bi sigurno bio značajan zbog velikog broja posetilaca, ali i prolaznika koji se kratko zadržavaju radi osveženja.

Izgradnja objekata na auto kampu, izgradnja restorana i uređenje same plaže na kupalištu, koštala je ukupno 45 miliona dinara od kojih je Ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj učestvovalo sa 32 miliona dinara, a opština Odžaci sa 13 miliona dinara. Objekti na auto kampu su završeni pre godinu dana, a to je bila prva faza uređenja. U drugoj fazi je izgrađen restoran i uređeno kupalište i plaža. Izgradnja  restorana je završena na vreme da bi restoran mogao od početka sezone primati goste, ali nemarnost rukovodstva Sportsko poslovnog centra je doprinela da se već ovog leta počne ubirati prihod od ovog novoizgrađenog objekta.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002