Sportskim radnicima dodeljeni sertifikati o završenoj informatičkoj obuci

 U organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sportskog saveza Vojvodine i Opštinskog sportskog saveza, pre dva meseca organizovana je obuka za rad na računaru za sportske radnike iz opštine Odžaci. Polaznicima koji su uspešno prošli ovu obuku danas su dodeljeni sertifikati.

dodela sertifikata 1

Pored teoretskog i praktičnog rada koji je pohađao 21 kandidat, usledila je i provera znanja koju su svi uspešno položili. Po mišljenju komisije, najveće znanje pokazali su Zoran Tiragić i Stevan Ilić.

- Ovo je osnova i ubuduće vas niko neće proveravati, jer je dovoljno da priložite ovaj sertifikat. Već treću godinu za redom imamo ovu licencu. Ovo je, posle Novog Sada, najveća grupa u Vojvodini sa kojom smo radili. Ispit je bio generalno dobar, neko je znao malo više neko malo manje ali, svi ste imali dovoljno znanja i sada smo došli do ovog svečanog trenutka kada treba da vam se uruče sertifikati, rekao je na početku svečanosti Dragan Veličković iz Pokrajinskog sportskog saveza, inače predsednik komisije za informacioni sistem.

Svi kandidati su za uloženi trud i pokazano znanje dobili sertifikate koje su im uručili generalni sekretar Pokrajinskog sportskog saveza mr Mladen Stojšin i Zvezdan Đuričić, član Opštinskog veća opštine Odžaci.

Pored već spomenutih Tiragića i Ilića, sertifikate su još dobili: Zoran Ćirić, Mirko Ilić, Gojko Škundrić, Nenad Stojanović, Goran Jovanović, Damir Vuković, Mirko Cerović, Mihajlo Sujer, Nikola i Đorđe Pavlović, Atila Rupa, Aleksandar Bačić, Damir Milosavljević, Bojan Stojanović, Igor Praća, Vladimir Danilov, Slavoljub Obradović, Slavko Beljanski, Zvezdan Đuričić i Dejan Marić.

dodela sertifikata 2

- Želim da vam se zahvalim što ste uložili dosta truda, kako bi uspešno savladali obuku i polaganje. Ovaj sertifikat će vam koristiti u svakom slučaju, jer ćete imati sasvim sigurno jednu bolju komunikaciju, kako u svom ličnom životu tako i sa Sportskim savezom. Na ovaj način ćete moći sami podnositi projekte za dodelu sredstava iz raznih fondova. Posebnu zahvalnost moram da izrazim našim prijateljima iz Pokrajinskog sekretarijata, što su uvek pokazivali dobru volju prema nama, kako bi nam pomogli u realizaciji raznih investicija. Naravno, moramo se zahvaliti i lokalnoj samoupravi i Sportskom savezu koji su finansijski podržali ovu akciju, tako da je ova obuka bila besplatna – istakao je Zvezdan Đuričić.

Već duže vreme postoji odlična saradnja opštine Odžaci sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i Sportskim savezom Vojvodine, koji su do sad u infrastrukturu opštinskih klubova uložili oko 50 miliona dinara.

- Želim svima da se zahvalim što se uložili vreme da zajednički realizujemo ovaj značajan projekat. Bila je ovo jedna od najvećih grupa sa kojom smo do sada radili. Sa novostečenim znanjem lakše ćete se snalaziti u svakodnevnom životu i sportskim aktivnostima – naglasio je generalni sekretar Pokrajinskog sportskog saveza Mladen Stojšin.

dodela sertifikata      12dodela sertifikata      15dodela sertifikata      16dodela sertifikata  10dodela sertifikata  13dodela sertifikata    6dodela sertifikata      3dodela sertifikata  5dodela sertifikata      11

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002