Birački spisak za teritoriju opštine Odžaci stavljen na javni uvid

 Birački spisak za teritoriju grada Odžaka i ostalih naseljenih mesta opštine Odžaci izložen je na javni uvid u zgradi Opštine u kancelariji kod matičara, a izvodi iz biračkog spiska u Mesnim kancelarijama u svim ostalim naseljenim mestima.

opstina-zgrada

Odeljenje za opštu upravu Opštinske uprave Odžaci je objavilo Oglas kojim obaveštava birače sa teritorije opštine Odžaci da do 30. novembra 2013. godine mogu izvršiti uvid u birački spisak i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska za teritoriju grada Odžaka i ostalih naseljenih mesta, u zgradi Opštine u Odžacima u kancelariji kod matičara, svakog radnog dana i subotom od 7 do 15 sati.

Posebno se pozivaju birači koji će do 30. novembra 2013. godine steći punoletstvo da izvrše uvid u birački spisak i zatraže upis u isti.

Kako stoji u Oglasu, od proglašenja izborne liste pravo na uvid i na podnošenje zahteva za izmenu biračkog spiska ima i podnosilac izborne liste po istom postupku po kome to pravo imaju i građani. Uz zahtev se prilažu potrebni dokazi.

Nakon zaključenja biračkog spiska, zahtev za promene u biračkom spisku građani mogu podneti Opštinskoj upravi opštine Odžaci, najkasnije 48 sati pre dana održavanja izbora.

U birački spisak upisuju se i birači koji imaju boravište u inostranstvu, prema poslednjem prebivalištu pre odlaska u inostranstvo, odnosno poslednjem prebivalištu jednog od njihovih roditelja.

Podsetimo, izbori za odbornike Skupštine opštine Odžaci zakazani su za 15. decembar ove godine.

Oglas Odeljenja za opštu upravu opštine Odžaci možete pročitati OVDE.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002