Proizvodnja čaša veća za dva ipo puta

 U austrijskoj kompaniji trenutno je zaposleno 137 radnika - Finansijski efekti u odnosu na " Hipol plast" veći za 3 do 4 puta.

logo Greiner Packaging 1

Pre nego je kupljen "Hipol plast" od strane "Greiner packaging" u ovoj eminentnoj Austrijskoj kompaniji za proizvodnju plastične ambalaže za prehrambenu industriju napravljen je trogodišnji plan razvoja iz koga su bili isključeni gotovo svi programi"Hipol plasta". Zadržan je samo onaj deo koji se odnosio na proizvodnju plastičnih čaša koji je u odnosu na dotadašnju proizvodnju uvećan za dva ipo puta s tim da su ekonomski efekti zbog činjenice da se 70 posto proizvodnje izvozi na inostrano tržište za 3 do 4 puta veći rekao je direktor "Greiner packaging" u Odžacima, Miroslav Micković. Uputivši niz pohvala na račun lokalne samouprave koja je, po njegovim rečima, bila više nego ažurna i predusretljiva, Micković je rekao da je austrijska kompanija u opštini Odžaci pronašla sve neophodne uslove za dalji razvoj. Da su namere "Greiner packaging" u Odžacima na "duže staze" potvrda je i u rečima Miroslava Mickovića da  austrijska kompanija, koja trenutno posluje na prostoru od 10 hiljada kvadratnih metara , u dugogodišnjim planovima ima nameru da izgradi novi proizvodni pogon i proširenje proizvodnje.

U proizvodni pogon u Odžacima austrijska kompanija uložila je do sada oko 7 miliona evra od čega je najveći deo novca utrošen u opremu i tehnologiju. Po rečima Mickovića u planu su i nova ulaganja ,a od aprila meseca 2014. godine sa radom će krenuti i proizvodnja duvane ambalaže. Iako ističe da zbog primene najsavremenije tehnologije broj radnika, koji će biti primljen,  neće biti na nivou onog koji je usledio nakon privatizacije "Hipol plasta",  Micković kaže da će se za potrebe proizvodnje duvane ambalaže stvoriti uslovi za prijem oko 20 lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje. Danas u prozvodnom pogonu austrijske firme u Odžacima radi 137 radnika, 96 više od kako je "Hipol plast "privatizovan.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002