Anketa o poljoprivrednoj proizvodnji

 Javno preduzeće "Direkcija za poljoprivredu i ruralni razvoj" obaveštava poljoprivrednike opštine Odžaci da će Republički zavod za statistiku sprovesti Anketu o poljoprivrednoj proizvodnji od 2. do 16. decembra ove godine. Anketu će sprovoditi anketari ovlašćeni od strane Republičkog zavoda za statistiku, koji su dužni da to ovlašćenje i pokažu.

direkcije za poljoprivredu

Anketar će tokom posete domaćinstvu, koja će biti izabrana po metodu slučajnog uzorka, popunjavati upitnik koji obuhvata podatke o broju stoke, prometu stoke, biljnoj proizvodnji i upotrebi poljoprivrednih proizvoda na gazdinstvu koje je obuhvaćeno anketom, kao i podatke o utrošku stočne hrane i mineralnih đubriva u poslednjih godinu dana.  

U saopštenju je poljoprivrednicima upućena molba da prime anketare i da daju što preciznije odgovore na pitanja iz upitnika, jer će podaci koji će biti sakupljeni ovom anketom biti od velikog značaja za analizu poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Republike Srbije. Ističe se da će podaci koje daju domaćinstva biti korišćeni isključivo u statističke svrhe, čuvaće se kao službena tajna i objavljivati samo kao sumarni podaci.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002