Ginekološka ambulanta savremeno opremljena

 Sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo,socijalnu politiku i demografiju, odžački Dom zdravlja nabavio je novi  ginekološki ultrazvučni aparat, ginekološki sto,aparat za razvijanje filmova za mamograf i kasetu za mamograf. Dobra saradnja opštine Odžaci i Pokrajinskog sekretarijata, nastavljena je nabavkom opreme koja će doprineti boljoj efikasnosti i uslugama koje Dom zdravlja u Odžacima pruža stanovnicima odžačke opštine. Pokrajinska sekretarka, prof.dr Vesna Kopitović prilikom posete Domu zdravlja u Odžacima, uverila se u efikasnost nove opreme i aparata.

ultra zvuk 9

Za nove aparate i opremu ginekološke ambulante u Odžacima, Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, opredelio je 4 miliona i 200 hiljada dinara.

„Pre svega želeli smo da veoma dobrom osoblju odžačkog Doma zdravlja, kupovinom nove opreme i aparata, omogućimo bolji i efikasniji rad na zadovoljstvo njihovih pacijenata. Novu opremu i aparate opredelili smo za ginekološku ambulantu pošto smatramo da jedna ambulanta može dobro funkcionisati jedino ako je dobro opremljena. Kada je reč o ultra zvučnom aparatu, poseduje dve sonde, za ginekološki pregled i za pregled trudnica i sa ovim aparatom smo dobili daleko bolju i efikasniju dijagnostiku koja je osnova u našem poslu.“- upoznala nas je prof. dr Vesna Kopitović.

Ginekolog odžačkog Doma zdravlja,  dr Boženka Rohaček, izrazila je zadovoljstvo zbog nove opreme i aparata koju je ginekološka ambulanta dobila.

„Novi ultra zvučni aparat za ginekološku ambulantu je neuporediv sa dosadašnjim koji smo koristili. Buduće majke sada mogu dobro i jasno videti na ekranu stanje u kome se nalazi njihova beba. Takođe smo veoma zadovoljni novim ginekološkim stolom, ali i opremom za mamograf i očekujemo da ćemo konačno moći da koristimo mamograf koji već duže vreme posedujemo. Ubuduće naše pacijentkinje neće morati odlaziti u udaljena mesta da izvrše detaljni ginekološki pregled, sve ćemo na kvalitetan način obavljati u našem Domu zdravlja.“-rekla je dr Boženka Rohaček.

Ovom prilikom direktor odžačkog Doma zdravlja, dr Ljubomir Milenković, kao i Izabela Šerić, predsednica opštine Odžaci, zahvalili su se Pokrajinskom sekretarijatu i sekretarki na ovom izuzetnom poklonu, istakavši značaj nove opreme i aparata za efikasniji rad ustanove koja se brine o zdravlju stanovnika opštine Odžaci.

ultra zvuk 1ultra zvuk 2ultra zvuk 3ultra zvuk 4ultra zvuk 5ultra zvuk 6ultra zvuk 7ultra zvuk 8ultra zvuk 10ultra zvuk 11

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002