Usvojen budžet opštine za 2014. godinu

 Odbornici su juče  usvojili budžet opštine Odžaci za 2014. godinu u iznosu od 860,6 miliona dinara. To je bila jedna od šest tačaka dnevnog reda 57. sednice opštinskog parlamenta.

55. skupstina opstine 1

Na sednici  Skupštine opštine imenovani su direktori četiri javna preduzeća. Milovan Stanković je imenovan za direktora “Direkcije za poljoprivredu i ruralni razvoj”, Zoran Perak za direktora “Direkcije za izgradnju”, a Gordana Đukić za direktora “Informativnog centra Odžaci”.

Za imenovanje direktora JKP “Usluga” Odžaci odbornicima su dostavljena dva predloga. Na raspisani javni konkurs za direktora “Usluge” prijavila su se četiri kandidata. Komisija za sprovođenje javnog konkursa za imenovanja direktora javnih preduzeća je utvrdila rang listu kandidata prema kojoj je najviše bodova imao Dragan Stevanović iz Ratkova.

Drugi predlog je podnela odbornička grupa Srpske radikalne stranke koja je za direktora odžačkog javnog komunalnog preduzeća predložila dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Čedomira Jovanovića iz Srpskog Miletića, koji je, inače, bio drugorangirani na javnom konkursu.

Javnim izjašnjavanjem za Čedomira Jovanovića je glasalo 14 odbornika, za Dragana Stevanovića je bio jedan glas, dok su četiri odbornika bila uzdržana, tako da je Jovanović imenovan za direktora JKP “Usluga” Odžaci.

Odbornici su na 57. sednici usvojili i program poslovanja sa finansijskim planom JP “Informativni centar Odžaci”.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002