Sednica Skupštine opštine zakazana za sredu, 2. april

Predsednik Skupštine opštine Odžaci Goran Đaković zakazao je za sredu, 2. april, petu sednicu lokalnog parlamenta, početak sednice je zakazan za 10 sati i za nju je predložen dnevni red od 25 tačaka.  Među njima su i predlozi rešenja o utvrđivanju prestanku mandata odbornika Skupštine opštine, rešenja o konstataciji prestanka mandata članova Opštinskog veća i rešenja o imenovanju članova Opštinskog veća.

skupstina-opstine-1

Za ovu sednicu odbornicima je upućen i predlog odluke o stavljanju van snage odluke o pristupanju opštine Odžaci privrednom društvu “Veleletržnica Beograd”, kao i predlog odluke o pokretanju postupka likvidacije JP “Direkcija za poljoprivredu i ruralni razvoj”.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati i programe poslovanja i rada za 2014. godinu PU “Poletarac”, JP “Direkcija za izgradnju”, Narodne biblioteke “Branko Radičević” i Centra za socijalni rad Odžaci, a takođe i Razvojni plan PU “Poletarac” za period 2014-2017. godine.

Predlog odluke o formiranju Mobilnog tima za inkluziju Roma, kao i predlozi izmena dva lokalna akciona plana koja se odnose na Rome, takođe su tačke predloženog dnevnog reda. Skupština bi trebalo da se izjasni i o predlogu Lokalnog lokalnog akcionog plana politike za mlade 2014-2018.

Skupštini opštine je upućen i predlog za razrešenje vršioca dužnosti Ustanove za fizičku kulturu “Sportsko-poslovni centar Odžaci”, i predlog za imenovanje vršioca dužnosti direktora u toj ustanovi.

Na sednici opštinskog parlamenta zakazanoj za narednu sredu trebalo bi da budu izabrani i članovi stalnih radnih tela Skupštine opštine Odžaci.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002