Projekat prekogranične saradnja za promociju investicija

 U četvrtak, 26. juna, u biznis klubu Slovan u Selenči, u okviru Projekta prekogranične saradnje za promociju investicija koji sprovodi NALED u partnerstvu sa opštinama Odžaci i Kula sa srpske strane, i opštinama Lovas, Gradište i gradom Ilokom sa hrvatske strane, organizovan je sastanak sa predstavnicima slovenačke kompanije Deskartes koja se bavi IT platformama za logistiku i distribuciju.

selenca 1

Predstavnici slovenačke kompanije su izrazili interesovanje da se sastanu sa predstavnicima kompanija koje se bave logistikom i distribucijom sa kojima su razgovarali o mogućnostima eventualne poslovne saradnje.

Odžačku opštinu su predstavljali članovi Opštinskog veća Goran Nikolić i Igor Praća i Marko Perišić iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, a u radu su učestvovali Vladimir Macko, vlasnik transportnog preduzeća i Mile Mandić ispred luke Bogojevo.

- Slovenačka kompanija Deskartes je deo svetski poznatog projekta sa platformama na bazi informacionih tehnologija i danas smo od njih mogli videti kako logistika ovako visokog nivoa može unaprediti rad i smanjiti troškove distribucije robe u svakoj iole ozbiljnijoj firmi u svetu, pa i kod nas. I ako ništa drugo, dobro je znati da u eri brzih informacija uopšte postoje ovakve firme koje svojim znanjem itekako doprinose u poboljšanju kvaliteta rada drugih firmi gde god se one nalazile u svetu – kaže za Radio Odžake Goran Nikolić.

selenca 2

Po završetku ovog sastanka sa predstavnicima slovenačke kompanije, za predstavnike partnera na projektu (opština Odžaci, opština Kula, NALED i TINTL Hrvatska), organizovana je obuka za korišćenje i upravljanje veb prezentacijom Projekta prekogranične saradnje za promociju investicija.

selenca 3selenca 4selenca 7selenca 10selenca 11selenca 12selenca 5selenca 6selenca 8selenca 9

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002