Predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan nagradio troje policijskih službenika

       Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave ministarstva i Dana policije, predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan nagradio je ručnim časovnicima troje službenika Policijske stanice Odžaci, za rezultate ostvarene u radu.

Na svečanom prijemu za pripadnike policije koji je održan danas u sali Opštinskog veća, ručne časovnike dobili su Miodrag Ristivojević, vođa saobraćajnog sektora prve kategorije, Milan Krstić, policajac i Ivana Đurišić, pomoćnik vođe smene dežurne službe.

Predsednik opštine kratko se obratio nagrađenim policajcima pre uručenja nagrada.

- Nagrađivanje policijskih službenika Policijske stanice Odžaci za rezultate ostvarene u radu je tradicija koja se već duže vreme održava i drago mi je što je i ovaj put tako. Nadam se da će se ona nastaviti i dalje i da će policija imati što manje posla – rekao je Marijan.

Svečanom prijemu koji je organizovala lokalna samouprava u Odžacima povodom Dana ministarstva i Dana policije, prisustvovali su i predstavnici Policijske uprave Sombor.

Milan Glumac, načelnik Odeljenja saobraćajne policije u toj policijskoj upravi, zahvalio se u ime Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Opštini Odžaci, što ima razumevanja za veoma bitne datume Ministarstva i što je u svojim redovima prepoznala policijske službenike koji su radom u lokalnoj zajednici zaslužili nagrade.

- Osnovna intencija MUP je da kroz rad policije u lokalnoj zajednici budemo istinski servis građana i ovde i sa ovog mesta moja je obaveza da obećam da ćemo u narednom periodu to i biti i da ćemo raditi da opština Odžaci bude apsolutno bezbedna za život svih naših sugrađana, a nadamo se da će građani sa radom policije u budućem vremenu biti još zadovoljniji – rekao je Glumac.

Službenici policije kojima su danas uručene nagrade, nagrađeni su na predlog komandira Policijske stanice u Odžacima Milana Zeca, koji je rekao da je opština nastavila lepu tradiciju da svake godine nagrađuje troje radnika Policijske stanice Odžaci i da su te nagrade dokaz da se u društvu prepoznaju prave vrednosti rada policije.

- Možemo reći da je u opštini Odžaci u proteklom periodu poboljšano stanje bezbednosti, u oblasti kriminaliteta imamo veliki broj rasvetljenih krivičnih dela, pogotovo onih najtežih koja imaju elemente nasilja, sa čim smo veoma ponosni. Javni red i mir je stabilan, što se tiče bezbednosti saobraćaja i ona je možemo reći na zavidnom nivou. Naravno, policija ne može sama da radi i ja želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi i svim drugim institucijama i organizacijama na našem području koje nam pružaju podršku u radu – kazao je Zec.

U svoje i u ime nagrađenih kolega, lokalnoj samoupravi se na nagradi zahvalio Miodrag Ristivojević, policijski narednik koji je u službi 23 godine, a u Policijskoj stanici Odžaci radi na poslovima bezbednosti saobraćaja.

- Za sve nas ova nagrada je motiv da radimo bolje i da se više posvetimo izvršavanju radnih zadataka. Želim da pohvalim i starešine koje su nas usmerile kako treba da radimo. Timski rad je najbitniji u našem poslu, i samo timskim radom možemo doći do rezultata koji su iza nas – istakao je Ristivojević.

Svečanom prijemu povodom Dana MUP-a i Dana policije prisustvovale su i kolege nagrađenih policijskih službenika iz Policijske stanice Odžaci.

7

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002