Predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan sa predstavnicima tima za formiranje socijalno-ekonomskog saveta u opštini Odžaci

     U okviru tvining projekta „Unapređenje socijalnog dijaloga“, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Vlada Republike Srbije i Slovačka Republika, predstavnici poslodavaca i sindikata posetili su predsednika opštine Odžaci, kako bi još jednom izrazili svoju inicijativu za formiranje Socijalno-ekonomskog saveta opštine Odžaci.
 Sastanku su prisustvovali experti iz Slovačke, koji već 2 godine rade na implementaciji ovog projekta u Srbiji - Valeria Kubalova, stalni tvining savetnik i Mihal Nemec, savetnik predsednika Konfederacije sindikalnih saveza Slovačke Republike. Sindikat je predstavljao Janko Tušjak - poverenik SSS za opštinu ODžACI. Uniju poslodavaca Odžaka predstavljali su: Ljiljana Sekulić – predsednica i Ivan Majić – potpredsednik. Ispred Unije poslodavaca Srbije prisustvovao je direktor Slavenko Grgurević. Uniju poslodavaca Vojvodine predstavljali su: Stanko Krstin – predsednik, Miljana Stojšić Stojanovska – direktorka i Branislava Đukić – sekretarka.
   Cilj sastanka nosilaca projekta „Unapređenje socijalnog dijaloga“ sa predsednikom Opštine i predstavnicima socijalnih partnera, bio je razgovor o mogućnosti osnivanja lokalnog Socijalno-ekonomskog saveta, kao i mogućnostima investiranja u region, a u vezi nedavno potpisanog Memoranduma o saradnji između srpske i slovačke Unije poslodavaca.
Predstavnici projekta će takođe u roku od mesec dana opet posetiti opštinu Odžaci radi dalje podrške razvoju socijalnog dijaloga u ovoj opštini.

P6080092

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002