Predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan nagradio osnovce koji su bili najuspešniji na završnom ispitu

 Predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan uručio je danas novčane nagrade učenicima završnih razreda iz osnovnih škola sa teritorije opštine koji su bili najuspešniji na maloj maturi. On je tom prilikom istakao da su rezultati koje su ovi učenici ostvarili na završnom ispitu, rezultat njihovog rada i truda tokom cele osnovne škole i poželeo im da i dalje budu podjednako uspešni u svom školovanju.

Opština je nagradila učenike iz svake od deset osnovnih škola koji su imali tri najbolja rezultata na završnom ispitu. Ukupno je nagrađen 31 učenik, s obzirom da su u jednoj školi dva učenika dobila novčanu nagradu za treće mesto, jer su imali isti broj bodova na završnom ispitu.

Novčana nagrada za prvo mesto iznosi 20.000 dinara, za drugo 18.000 i za treće 16.000 dinara. Za nagrađivanje 31 učenika lokalna samouprava je tako ukupno izdvojila 556.000 dinara.

Svečanom prijemu koji je predsednik Marijan organizovao za najbolje đake osnovnih škola sa teritorije opštine Odžaci, prisustvovali su i roditelji nagrađenih učenika.

17

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002