Ugovore o dodeli sredstava potpisali i predstavnici druge grupe udruženja građana

 U sali Opštinskog veća u Odžacima danas je organizovano potpisivanja ugovora sa drugom grupom udruženja građana kojima su odobrena sredstva na opštinskim konkursima. Nakon što je juče ugovore o dodeli sredstava potpisalo 21 udruženje iz oblasti kulture i kulturno-umetničkih društava, danas su to uradili predstavnici udruženja iz oblasti socio-humanitarnih delatnosti i ostalih udruženja građana.

nvo

I danas se pre potpisivanja ugovora predstavnicima udruženja građana obratio predsednik opštine Odžaci Dušan Marijan koji je podsetio da su sredstva odobrena na osnovu raspisanih javnih konkursa. On je pozvao udruženja da sredstva koja su im dodeljena utroše namenski, kako bi i naredne godine mogla učestvovati na opštinskim konkursima.

Danas su ugovore o sufinansiranju projekata potpisali predstavnici udruženja građana iz oblasti socio-humanitarnih delatnosti, kojima je podeljeno ukupno 1.800.000 dinara.

Sredstva je dobilo deset udruženja, a to su: Udruženje osoba sa invaliditetom “Živeti zajedno”, Udruženje penzionera šahista “Skakač” Karavukovo, Udruženje žena “Žene za Srpski Miletić”, Udruženje građana “Nika”, Humanitarna organizacija Bački Brestovac, Organizacija mladih Bački Brestovac, Humanitarni centar “Puno srce”, Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih Kula, Vrbas i Odžaci, Organizacija rezervnih vojnih starešina “Simo Novaković” Opština Odžaci i Udruženje za zaštitu životinja “Ruka šapi”.

Za projekte ostalih udruženja građana, koji nisu iz oblasti kulture, delatnosti kulturno-umetničkih društava i socio-humanitarnih delatnosti, bio je raspisan poseban konkurs i njima je odobreno ukupno 1.241.000 dinara. Taj iznos podeljen je na 21 udruženje, a radi se uglavnom o lovačkim društvima, udruženjima pčelara i golubara, zavičajnim i udruženjima koje svoje aktivnosti realizuju u oblastima očuvanja narodne tradicije i ekologije i zaštite životne sredine.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002