NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

 cestitka-2016-bg

 

 

      “Žiteljima odžačke opštine upućujem najsrdačnije čestitke povodom božićnih i novogodišnjih praznika, sa željom da svečane dane provedu u dobrom zdravlju, raspoloženi i u krugu svojih porodica, uz iskrenu želju da im Nova 2016. godina bude uspešna i srećna” – predsednik opštine Dušan Marijan.

“Svim građanima opštine Odžaci povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, želim mir, dobro zdravlje i sreću, kao i puno lepih trenutaka u krugu svoje porodice i prijatelja” – zamenik predsednika opštine Miroslav Kondić.

“Svim sugrađanima želim srećnu i uspešnu 2016. godinu. Na kraju ove 2015. godine, zahvaljujemo se svim ljudima koji su dali doprinos da život svih Odžačana bude bolji i uspešniji. Nazdravimo novoj godini u želji da bude mnogo sreće, zdravlja i veselja” – predsednik Skupštine opštine Goran Đaković.

“Dragi sugrađani, neka radost Hristovog rođenja ispuni vaše domove ljubavlju, slogom, veseljem i neka mir i božanski blagoslov obasja duše svih nas. Provedite praznike okruženi svojim najbližima i najdražima. Srećnu Novu 2016. i božićne praznike, mnogo zdravlja, sreće i svako dobro, lično, porodično i profesionalno. Mir božiji, hristos se rodi!” – zamenica predsednika Skupštine opštine Odžaci Biljana Cekić.

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002