Treći Odžački polumaraton biće održan u nedelju

187

Međunarodna sportska manifestacija 3. “Odžački polumaraton” biće održana u nedelju, 24. septembra, u organizaciji ARK Odžaci. Za glavne seniorske trke prijavljeni su takmičari iz osam zemalja.

Organizatori najavljuju jaku konkurenciju i učešće više od 300 trkača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Švajcarske, Nepala, Velike Britanije, Crne Gore, Mađarske i Srbije. Prijave za seniore zaključene su 15. septembra.

Pored glavne polumaratonske trke, biće održane trke na 5 i 10 kilometara, kao i štafetna trka.

Polumaratonci će trčati četiri kruga ulicama Odžaka, svaki u dužini od 5250 metara. Start i cilj je kod Sportsko-poslovnog centra.

Start je u nedelju u 11 sati, a pre toga od 10.20 biće održana Trka pužića za decu do devet godina. Najmlađe mogu da prijave roditelji, staratelji, učitelji ili treneri, a prijave su na dan trke od 7 do 10 sati. Za učesnike Trke pužića obezbeđeno je oko 200 finišerskih medalja.

Generalni pokrovitelj trke je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, a manifestaciju su pomogli opština Odžaci i Sportski savez opštine Odžaci.

Zbog održavanja 3. “Odžačkog polumaratona”, u nedelju, 24. septembra u periodu od 10 do 14 sati biće obustavljen saobraćaj u ulicama u Odžacima koje se nalaze na trasi kojom će trčati polumaratonci.

330

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002