Predsednica opštine Odžaci obišla korisnike Gerontološkog centra u Somboru

naslovna 18

Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković i Gordana Lukić i Marija Novaković iz Centra za socijalni rad Odžaci obišle su korisnike iz opštine Odžaci koji su smešteni u Gerontološkom centru u Somboru.

Obilazak je organizovan u okviru akcije pod sloganom “65 plus – računajte na nas” koju Centar za socijalni rad Odžaci realizuje tokom oktobra, povodom Meseca brige o starijim osobama, rekla je za Radio Odžake vršilac dužnosti direktora Centra Gordana Lukić.

Centar je pre posete Somboru, organizovao i obilazak naših sugrađana koji su smešteni u domovima za stare u Apatinu, Kuli i Ruskom Krsturu.

Korisnike iz opštine Odžaci koji su smešteni u Gerontološkom centru na somborskoj Selenči i Domu za negu starih lica na Apatinskom putu koji radi u okviru iste ustanove, juče je zajedno sa predstavnicama Centra obišla i predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković.

U toku posete Vasiljković, Lukić i Novaković razgovarale su sa direktorom Gerontološkog centra Zoranom Drčom i rukovodiocem Doma za negu starih lica Goranom Bastom, koji su ih upoznali sa uslugama koje pružaju svojim korisnicima i uslovima smeštaja. Nakon toga one su obišle korisnike koji su iz opštine Odžaci i uručile im prigodne poklone.

Istakavši da je izgradnja Doma za stare velika i finansijski zahtevna investicija, Latinka Vasiljković je rekla da bi bila srećna da se za vreme njenog mandata na čelu opštine krene u realizaciju te investicije.

 23925326329232433236438439442252581611161512171120102114

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002