Otvorena izložba slika Nenada Vujnovića Nješa

izlozba 12

U okviru proslave Dana opštine 22. oktobra, u holu Sportsko-poslovnog centra Odžaci otvorena je izložba slika odžačkog umetnika Nenada Vujnovića – Nješa.

Izložbu je otvorila zamenica predsednika Skupštine opštine Odžaci Aleksandra Ćirić, koja je u nekoliko rečenica predstavila umetnika i njegov dosadašnji rad.

Prisutnima se zatim obratio i sam Vujnović koji se zahvalio lokalnoj samoupravi u Odžacima što mu je omogućila da učestvuje u programu obeležavanja Dana opštine.

Nenad Vujnović je rođen 1956. godine u Odžacima, gde je završio osnovnu i srednju školu, a Ekonomski fakultet u Novog Sadu. Svoju profesionalnu karijeru je proveo u bankarstvu, a prvu samostalnu izložbu imao je davne 1975. godine.

Slikarskoj karijeri se potpuno posvetio 2015. godine i u periodu od dve godine uradio je preko stotinu slika i priredio sedam samostalnih izložbi, od kojih je najvažnija ona koja je održana 2016. godine u Studiju M u Novom Sadu, kada je i obeležio četrdesetogodišnjicu svoje prve samostalne izložbe.

2452542643026191012111919143112

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002