Opštinskom štabu za vanredne situacije ustupljeno vatrogasno vozilo na korišćenje

132

Vatrogasno društvo Odžaci ustupilo je Opštinskom štabu za vanredne situacije specijalno vatrogasno vozilo na korišćenje, za potrebe obavljanja poslova vezanih za zaštitu i spasavanje od elementarnih nepogoda i drugih nesreća.

Ugovor o ustupanju vozila danas su potpisali predsednik Vatrogasnog društva Odžaci Goran Đorđević i predsednica opštine Odžaci i komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije mr Latinka Vasiljković.

Specijalno vatrogasno vozilo koje je ustupljeno na korišćenje Opštinskom štabu za vanredne situacije je marke “mercedes” u kome pored vozača ima mesta za još pet lica, a vozilo raspolaže i dodatnim tovarnim prostorom za prevoz do 900 kilograma tereta.

Potpisivanje ugovora o ustupanju vatrogasnog vozila Opštinskom štabu za vanredne situacije održano je na redovnoj sednici Štaba na kojoj je usvojen izveštaj o radu tog organa za 2017. godinu

Prema rečima komandanta Štaba Latinke Vasiljković, tokom prošle godine je Opštinski štab za vanredne situacije pravovremeno reagovao u više navrata, naročito tokom letnjeg perioda koji su obeležile elementarne nepogode prouzrokovane vremenskim neprilikama i visoke temperature zbog kojih su gorele deponije na teritoriji opštine.

7484112141271412

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002