Pokrajina dodelila opštini Odžaci milion dinara

pokrajina 1

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu dodelio je opštini Odžaci milion dinara na konkursu za sufinansiranje projekata od strateškog značaja u oblasti regionalnog razvoja.

Sredstva koja su odobrena opštini Odžaci namenjena su za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju atmosferske kanalizacije u radnoj zoni u Odžacima. Ukupna vrednost tog projekta je 1,3 miliona dinara. Milion dinara je dala Pokrajina, a 300.000 dinara je učešće lokalne samouprave.

Predstavnicima lokalnih samouprava koje su ostvarile pravo na sredstva na pomenutom konkursu, ugovore u vrednosti od preko 16,5 miliona dinara danas je uručio pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić. Uručenju ugovora u ime opštine Odžaci prisustvovao je pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić.

Aktivnosti na projektima lokalnih samouprava kojima su sredstva odobrena, odnose se na izradu i realizaciju projektno tehničke dokumentacije za opremanje industrijskih zona i izrade studija izvodljivosti za strateške projekte.

Pravo na bespovratne subvencije po osnovu ove konkursne linije ostvarile su opštine Apatin, Bački Petrovac, Sremski Karlovci, Srbobran, Beočin, Inđija, Novi Kneževac, Titel, Odžaci, Vrbas, Temerin, Kanjiža, Bačka Palanka, Žitište, Bač i Sečanj, kao i gradovi Sremska Mitrovica i Sombor.

 

......................................................................
izbori latinica
konkursi latinica
informator o radu latinica
kontakt centar latinica
informacije ojz latinica
euprava latinica
osobe sa invaliditetom latinicaobjedinjena procedura latinica
odluke latinica
budyet latinica

kap ulag baner

Baner-Odzaci-905x202

rfv

deca baner lat

zel savet lat

Моји Оџаци

Logo ROMACTED JP

SPG 002